Επιστροφή στη φύση και επαναπροσδιορισμός της καθημερινότητάς μας.

Είναι αυτές οι ημέρες του χρόνου που η διάθεσή μας «ακροβατεί» μεταξύ ευφορίας, συγκίνησης και νοσταλγίας. Από τη μια η λάμψη των ημερών που μας δίνουν χαρά, αισιοδοξία και ζεστασιά στη ψυχή μας και από την άλλη η νέα χρονιά που μόλις ξεκινάει και δεν γνωρίζουμε τι καλά θα μας φέρει αλλά ανυπομονούμε να την υποδεχτούμε.

Η μετάβαση από τον παλαιό  στον καινούριο χρόνο συνήθως συνοδεύεται με ένα καλό πλάνο που περιλαμβάνει σχέδια και στόχους για να γίνει η ζωή μας ευκολότερη και ομορφότερη τη νέα χρονιά.  

Καλό είναι λοιπόν καθώς μετράμε αντίστροφα για το 2019 να πάρουμε κάποιες σημαντικές αποφάσεις ακόμα και αν δεν είμαστε σίγουροι οτι θα καταφέρουμε να τις υλοποιήσουμε.

Η λίστα μπορεί να περιλαμβάνει επιθυμίες και στόχους που θέλουμε 100% να πετύχουμε  αλλά και υποθέσεις που εκκρεμούν και πρέπει να τις κλείσουμε πριν μπει το 2019.

Και επειδή για τον καθένα από εμάς οι προτεραιότητες διαφέρουν, στη λίστα που σας προτείνουμε βάλτε εσείς τη δική σας σειρά.

  1. Βελτιώστε τη διατροφή σας. Προσθέστε υγιεινά και νόστιμα σνακ που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε καλύτερα στην καθημερινότητα σας.
  2. Προσπαθήστε να κάνετε θετικές και αισιόδοξες σκέψεις γιατι είναι πάντα βοηθητικό στην βελτίωση της ψυχολογίας μας.
  3. Επιλέξτε φυσικά καλλυντικά που προέρχονται από αγνά υλικά και ευεργετικά βότανα της φύσης. Τα ΔΟΚΙΜΟΝ είναι σίγουρα μια καλή επιλογή για να πλημμυρίσει το σπίτι σας με τα αρώματα και τα χρώματα της Αγιορείτικης γης.
  4. Βελτιώστε την καθημερινότητά σας δίνοντας περισσότερη αξία και χρόνο σε συνήθειες που δεν τις απολαμβάνατε   όσο θα έπρεπε τον προηγούμενο χρόνο. Βάλτε στο καθημερινό πρόγραμμά σας ένα χαλαρωτικό μπάνιο με Λεβάντα και μέλι από τη σειρά ΔΟΚΙΜΟΝ που θα σας ηρεμεί και θα σας ξεκουράζει.
  5. Οργανώστε τα οικονομικά σας  με μολύβι και χαρτί έτσι ώστε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο για το που ξοδεύετε χρήματα.
  6. Ξεκινήστε αποταμίευση για να καταφέρετε να κάνετε τα ταξίδια που ονειρεύεστε και τις αγορές που θέλετε να πραγματοποιήσετε.
  7. Φροντίστε τον εαυτό σας και την υγεία σας. Πετάξτε από το φαρμακείο του σπιτιού σας κρέμες και προϊόντα  που έχουν λήξει. Αγοράστε τα απαραίτητα για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Μια καλή ιδέα είναι να έχετε πάντα στο φαρμακείο του σπιτιού σας  τη φυσική κρέμα Ευκάλυπτος – Δάφνη από τη σειρά ΔΟΚΙΜΟΝ που ανακουφίζει από κρυολογήµατα, µυϊκούς πόνους, ψύξεις, τενοντίτιδες και πόνους στις αρθρώσεις αλλά και την κηραλοιφή Καλέντουλα που Βοηθά στην επούλωση ελαφρών εγκαυµάτων, πληγών και στην αντιµετώπιση δερµατικών προβληµάτων.
  8. Διαμορφώστε τις όποιες οφειλές σας με τέτοιο τρόπο ώστε να μην σας αγχώνουν το νέο έτος. Σε περίπτωση αδυναμίας εξόφλησης προτείνεται τη ρύθμιση των οικονομικών μας οφειλών ώστε το νέο έτος να σας βρει προετοιμασμένους και λιγότερο αγχωμένους.